PolyVation zoekt Process Technician – Engineer [dutch]

Friday 17 October 2014

Print this page

Process Technician – Engineer (Process Engineer – Lead Operator)

Wij zijn op zoek naar een chemisch en/of technologisch opgeleidde specialist met veel praktische kennis en kunde. Wij zoeken iemand die ons kan helpen bij het ontwikkelen en opzetten van nieuwe productieprocessen en er uitvoering aan kan geven gedurende de vroege fase na implementatie. Ook de verbetering of opschaling van reeds geïmplementeerde processen maakt onderdeel uit van het takenpakket. 

Je werkt bij ons in een kwaliteitsgerichte omgeving volgens ISO 13485 en GMP. Ervaring met het werken in een dergelijke omgeving is een pre. Goede communicatieve vaardigheden mondeling en schriftelijk in de Nederlandse en de Engelse taal zijn vereist. Je moet goed in een team kunnen werken, maar daarbij initiatiefrijk en zelfstartend zijn. Het is daarbij belangrijk dat je opmerkzaam bent en in staat bent om je eigen waarnemingen op te volgen (probleemoplossend).

Wij zoeken mensen met een WO/HLO/HTS niveau met minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.

Er is ruimte om afhankelijk van je achtergrond en wensen de functie meer technologisch georiënteerd of meer (polymeer)chemisch georiënteerd te laten zijn.

Op hoofdlijnen zoeken wij invulling van de volgende activiteiten:

Het opzetten en kwalificeren van nieuwe productieprocessen, inclusief het genereren van bijbehorende kwalificatieprotocollen, instructies en rapporten;Het functioneren als eerste operator (lead operator) voor nieuwe processen;Het trainen van Process Technicians - Operators;Het functioneren als back-up en troubleshooter in productieprocessen;Het uitvoeren van risicoanalyses;Het selecteren, installeren en kwalificeren van (nieuwe) apparatuur;Het verbeteren of opschalen van bestaande productieprocessen;

Zoek je een uitdagende baan in een uitdagende wereld, stuur dan je motivatiebrief met CV naar PolyVation BV, Postbus 70033, 9704 AA te Groningen onder vermelding van ‘PTE 0914’. Wil je eerst meer informatie neem dan contact met ons via onze website polyvation.com.