PolyVation zoekt Process Technician - Operator [dutch]

Friday 17 October 2014

Print this page

Process Technician - Operator

Wij zijn op zoek naar een chemisch analist / proces operator met uitstekende praktische vaardigheden, die geheel zelfstandig onze productieprocessen kan uitvoeren.

Je werkt bij ons in een kwaliteitsgerichte omgeving volgens ISO 13485 en GMP. Ervaring met het werken in een dergelijke omgeving is een pre. Openheid, eerlijkheid en een groot verantwoordelijkheidsbesef zijn voor ons echt belangrijke persoonskenmerken. Het is daarbij noodzakelijk dat je opmerkzaam bent en in staat bent om waarnemingen uit te kunnen leggen en zo mogelijk zelf op te volgen. Natuurlijk moet je erg zorgvuldig en accuraat kunnen werken volgens voorgeschreven procedures. Goed kunnen lezen en leesbaar schrijven is uitermate belangrijk. Een basisniveau lezen en schrijven in het Engels is hierbij vereist.

Wij zoeken iemand met een HLO/MLO/MTS niveau met minimaal 3 jaar werk ervaring in een soortgelijke functie.

Op hoofdlijnen bestaat het werk uit:

Het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van productieprocessen;Het bijhouden en afronden van batchdossiers;Het opvolgen van geplande of ongeplande afwijkingen, inclusief documentatie;Het plannen en uitvoeren van kalibratie en onderhoud van procesapparatuur;Het operationeel houden van de productieruimtes (cleanrooms).

Zoek je een uitdagende baan in een uitdagende wereld, stuur dan je motivatiebrief met CV naar PolyVation BV, Postbus 70033, 9704 AA te Groningen onder vermelding van ‘PTO 0914’. Wil je eerst meer informatie neem dan contact met ons via onze website polyvation.com.